Specializirani smo za dobavo kovin, kovinskih polizdelkov in odpadnega materiala. Za hitri pregled naše ponudbe kovin izberite želeno kovino v spodnjem seznamu.

 
Home Mail Site Map
Slovensko SLO  ENG English
Primet d.o.o.
MP Vrtojba 2-A
5290 Šempeter pri Gorici

tel.: +386 5 33 66 070
fax: +386 5 33 66 080
e-mail: info@primet.si
Aluminij Baker Cink Kositer Nikelj Svinec

AKTUALNO

08.05.2013
EMO Hannover 2013 - področje obdelave kovin se predstavlja na sejmu presežnikov

Od 16. do 21. septembra 2013 je čas za EMO Hannover. Na največjem sejmu na področju obdelave kovin v svetovnem merilu proizvajalci proizvodne tehnike z vsega sveta pod vodilno temo „Intelligence in Production“ predstavljajo svoje izdelke, rešitve in storitve s področja kovinskih materialov

 Z 'Intelligence in production' EMO Hannover strokovnim obiskovalcem z vsega sveta predstavlja, kako lahko na najboljši način rešujejo izzive v svoji proizvodnji, ki jih prednje postavljata danes in jutri, pravi Christoph Miller, generalni direktor EMO Hannover pri prireditelju sejma EMO, VDW (Združenje nemških proizvajalcev obdelovalnih strojev) v Frankfurtu na Majni, Nemčija, na novinarski konferenci EMO dne 22. aprila 2013 v Ljubljani. „EMO je okno v svet. Tukaj se srečujejo vsi, ki imajo opraviti z obdelovalnimi stroji: tisti, ki v najrazličnejših industrijskih panogah odločajo o investicijah, vodilni proizvajalci proizvodne tehnike na svetovnem trgu, zastopniki iz znanosti in politike. Globalni ponudniki predstavljajo svojim kupcem inovacije na najvišji ravni. Končno je EMO Hannover tisti, ki posreduje odločilne impulze za proizvodnjo prihodnjih let, nadaljuje Miller.

Več lahko preberete na spodnji povezavi:

http://www.strojnistvo.com/emo-hannover-2013--podrocje-obdelave-kovin-se-predstavlja-na-sejmu-preseznikov.html« Nazaj | Pokaži celoten seznam »

Zasnova in izvedba: SIMERTEC
Copyright © 2015 Primet d.o.o.